torsdag 21 juni 2012

Besök hos BeBe

Alla kan ha dåliga dagar och vi utgår ifrån att så var fallet under besökt på tämligen nyöppnande Bebe ThaiWellness.

Beläget intill den hårt trafikerade Bergsgatan i Malmö så är det lite uppförsbacke meddetsamma.
Är det inte tillräcklig isolerat så strömmar sorlet utanför in vilket naturligtvis dämpar stämningen som i alla fall vi eftersträvar.
Det är tidig sommarkväll och lokalens skyltfönster badar i kvällssolen vilket gör att lokalen är väl upplyst vilket inte heller höjer betyget. Att man lyckas hålla lokalen sval och skön är emellertid ett plus.

Stället ser ut att vara på ett plan och fyra massageplatser står tillsynes till förfogande varav två står direkt i skyttfönstret (!?)

Tjejen (inte ägarinnan) som tar emot verkar oinspirerad och visar en meny. Väljer alternativet som innehåller Tantra.
Tjejen leder in i ett bås modell större med en stor säng som får agera massagebänk. Det är lyhört i lokalen som är öppen och avskiljs av provisoriska tunna väggar.

Massagen är oinspirerad och pratet flyter inte speciellt bra. Ingen rökelse eller aromoljor som höjer stämningen och ur radion skvalar en vanlig svensk kanal med hitmusik.

Tantra-elemneten begränsar sig till lite krafsande med fingrarna i de nedre regionerna och motsvarar inte alls de lovord som man läser om denna metod på salongernas sidor.

Efter avslutat massage undrar man lite smått vad det var som hände och varför? Var det jag som hade en dålig dag eller berodde det på annat? Faktum kvarstår att man inte ansträngt sig tillräckligt i salongen denna afton för att skapa den österländska mystiken och mysfaktorn. När massagen dessutom är dålig så blir det pannkaka av allt.

Vi dömer inte ut ett ställe efter ett besök utan kommer att göra ett nytt test i framtiden men det finns mycket att arbeta på här gentemot konkurrenterna i stan.

måndag 11 juni 2012

Förtydligande

Intresset för sidan växer och det strömmar dagligen in mail till oss.
TVÅ förtydligande är dock på sin plats.

* Om det skrivs någonstans i kommentarsfunktionen VAR man fått ett HE eller där man hänger ut en salong, så kommer detta inlägg obönhörligen tas bort.

* Tänker du maila oss endast i syfte om att DU vill ha tips på vart DU kan få ett Happy Ending - Tänk om, tänk rätt och bespara dig de minuterna det tar för dig att skicka mailet. Dessa mail passerar direkt till papperskorgen. Har du någon recension av något ställe eller tips på något ställe som du tycker vi bör testa så har du betydligt större chans att få positiva svar.