onsdag 27 mars 2013

Blue Diamond levererar!

Jag har tidigare uttalat mig positivt om Blue Diamond i Danmark och när etablissemanget nu flyttar hela verksamheten till Sverige måste det naturligtvis testas.

Man har sedan tidigare skött ruljansen i hem-miljö nära Limhamn och den verksamheten består, men nu har man även öppnat upp en salong uppe på Kirseberg i Malmö.

Parkeringsmöjligheterna är bra. Något ägaren poängterar är av vikt för att driva en framgångsrik verksamhet.   En snabbköpsparkering finns belägen ca 50 meter från entrén. Busshållplats finnes fem meter utanför dörren.

Jag välkomnas av en trevlig ung tjej som precis skall sluta sitt skift och hon visar in mig till en av ägarna som jag är god bekant med sedan innan.

Jag bjuds på en rundvisning och presentation av salongen som knappt hunnit öppna upp verksamheten ännu.

Detta säger jag inte för att jag är god bekant med ägarna utan ni som följer bloggen vet vad jag värdesätter på en salong. Och detta har verkligen förutsättningarna att bli en toppsalong i stan.

På Entréplan finns två bäddar avskiljda med skynken. Bra där, men det är på källarplan som man verkligen imponeras.
Ner genom en spiraltrappa uppenbarar sig en lika stor yta som en våning upp och det är här Blue Diamond skiljer sig från andra salonger.

Ägarna lägger verkligen ner tid och resurser på att få hela stället att kännas Thai.
Man har riktig konst på väggarna, spiraltrappen är pyntad med  skön belysning och när man kommer ner så finns en jättesäng in till höger. Rummet är väldigt smakfullt dekorerat och man har verkligen lagt ner tid på att dölja rören som löper i taket och fått rummet att kännas gemytligt.

Till vänster om trappan finns två rum. Ett för såpmassage och ett för vanlig massage. Båda rummen är utrustade med duschar.
Det är helt klart att man lägger mycket resurser för att få kunderna att trivas.

Efter en pratstund och en kopp kaffe är det dags för massage.
En söt tjej runt 30 tar han om mig och jag väljer en oljemassage. Tjejen tänder tre stearinljus i hörnet av rummet och gör sig redo.
Massagen har precis avsedd effekt och avkopplingen är maximal. Inte för hårt, inte för mjukt. Rygg och nacka visas stor omsorg liksom mina slitna vader.  Tjejen är väldigt trevlig och samtalet går lätt. Efter den oljerika massagen blir det avduschning.

Eftersom stället är nytt finns fortfarande små kosmetiska detaljer kvar att fixa. Entréhallen skall få ett par fåtöljer berättas det och man skall fixa ett par privata utrymmen på källarplan.

I hela salongen spelas musik från Thailand precis som sig bör på ett sånt här ställe. På slutet har det blivit allt mindre och mindre av den varan på andra salonger där vanliga lugn västerländsk musik spelas i stor utsträckning.

Vi ser naturligtvis fram emot fler besök.