onsdag 15 maj 2013

Positivt om Faa Sai

Faa Sai har funnits i snart ett år och ligger lite inklämt på kamrergatan i närheten av Konserthuset i Malmö.

Parkeringsmöjligheterna är inte de bästa om man inte har tur och det kan löna sig att kolla skyltarna och därmed undvika böter.


Salongen i sig är väldigt rymlig och trevlig. Jag räknar till minst tre enskilda rum och det finns möjligheter till dusch vilket alltid är ett plus.

Ägarinnan känner jag sedan gammalt då hon jobbat på en annan salong i stan och vet att massagen som levereras kommer att vara stenhård men i toppklass.

Det blir ett kärt återseende och jag visas in i ett rum som ligger till höger.
Jag erbjuds dricka och accepterar. Jag har tränat och behöver vätskan.

Rummet är sparsamt möblerat. En madrass på golvet och en byrå i hörnet samt ett par högtalare. Ganska basic alltså.

Inga aromer i rummet men heller ingen mat-os och musiken är klassisk thaisalongsmusik i dämpad ton.

Det är ägarinnan som sköter massagen då jag efterfrågat detta och behöver en rejäl omgång. I synnerhet nackmassagen och vaderna tas så hårt att det är nära bristningsgränsen men det är så jag vill ha det.

Snacket går lätt och det beror inte enbart på att vi känner varandra sedan tidigare. Faa är en rutinerad massös med en god portion humor.

Allt masseras vilket innebär att även fingrar, öron och ögonbryn får sitt. Efteråt är man helt färdig och redo för en svalkande dusch.

Faa masserar givetvis med varierande hårdhetsgrad men är man ute efter en riktigt hård massage så är detta stället att gå till. Min stenhårda nacke ömmar ett par dagar efter men är all spänning är borta.

Lokalen är som sagt trevlig och det är plus vare gång man besöker en salong i Malmö som har riktiga rum istället för skynken mellan båsen.