fredag 19 augusti 2011

Happy Ending?

Vi på Thaimassagekungen får så gott som dagligen mail och förfrågningar om massagesalonger som erbjuder så kallad happy ending. Vi vill här och nu klargöra vår ståndpunkt.

Vi har inget emot "happy endings". Faktum är att vi gillar HE (som det kallas). Vi ser det som en del i en helkroppsmassage för att uppnå maximal njutning och avslappning. Vi vet dock att det i Sverige klassas som en sexuell tjänst. Vi anser att det är löjligt men det är ett faktum som vi tyvärr tvingas leva med.

Man får alltså massera alla delar av kroppen i Sverige utom en. Att vägen till den ultimata njutningen och avslappningen är högst personlig och kan uppnås utan att vidröra könsorgan är otänkbart. Vi är inte vuxna nog att fatta de besluten själv enligt Sveriges beslutsfattare.

Bor man i södra Sverige/Skåne finns ingen som helst anledning att jaga HE i närområdet för den delen. För ett par hundralappar extra tar man sig över bron och besöker en salong i Danmark. Utbudet är stort och bra och man kan i regel få exakt det man är ute efter.26 kommentarer:

 1. har du nåt ställer i Köpenhamn du tycker e bra?

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. Vad förväntas man att lägga i dricks för en HE, i Danmark då.....?

  SvaraRadera
 4. Något ställe i Köpenhamn som är bra...hmm....låt mig tänka....hmmm, läs bloggen så kanske du hittar något.

  Våra erfarenheter säger att ett HE går på mellan 200-1000 spänn beroende på hur "Happy" du vill bli.

  SvaraRadera
 5. hur gammal måste man vara för en HE?

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 8. Kolla tidningen Ekstra Bladet.

  www.eb.dk

  Sektionen: sex og samliv

  Där finner ni en översikt med annonser i Danmark.

  Inget märkligt i Danmark, instutionerna betalar till och med skatt och har en "smiley"-ordning.

  Skillnad på Sverige...

  SvaraRadera
 9. Hej, jag söker ingen happy ending, men själva kropps kontakten och att massörskan gnider sexigt med sin kropp mot mig. Är det möjligt att hitta erotisk massage utan happy ending i malmö? Är det olagligt?

  SvaraRadera
 10. Märkligt inlägg. Du vill alltså ha erotisk massage utan happy ending? Vad tjänar det till?
  Lagarna är som de är i Sverige. Jag vet inte vad våra korkade lagar säger om body2body i Sverige. Det är ju ingen sexuell handling men det är ju en tolkningsfråga. Med våra korkade lagar vet man aldrig.

  SvaraRadera
 11. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 12. Finns det möjlighet för en kvinna att få en HE? Det är väldigt mycket fokus på att det bara är män som vill ha det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. inte b ara män! min ftu åker yill eyy secret Place 1 gång i mån många kvinnor åker dit min brukar få riktigt av 3 eller 4 svarta hon visar mig filmer sen bra för osss! mmmmmmm

   Radera
 13. Sverige vill jag inte skriva om, HE är lika olovligt till kvinnor som till män. Det finns ett par salonger i Köpenhamn där jag vet att HE finns på menyn för manliga gäster, som skriver på sina hemsidor att kvinnor är lika välkomna som män. Det betyder inte säkert att kvinnor kan få HE där - jag har fel kön för att kunna kolla det :-)

  SvaraRadera
 14. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 15. Skicka inga tips till den thaimassagekungen för du får inget tillbaks...

  SvaraRadera
 16. Vad vill du ha tips om? Du känner inte att bloggen redan är full med recensioner och tips? Nolla!

  SvaraRadera
 17. Bra thaimassage-ställen med happy ending i Köpenhamn är Surin, Siri massage, Maechan Wellness Moon massage och Lotus på Amager. Där får ni en riktigt bra massage för DKK 350-400 och lägger till 200 för HE. Vill ni fullt paket så kan jag rekommendera Singha Massage som har fasta priser, dvs ni slipper förhandla. Andra bra ställen med fullt paket är Lotus på Frederiksberg eller Dhawan. Massage 1 timme med fullt paket kostar ca 1000-1200.

  SvaraRadera
 18. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 19. Jag tror nästan alla ställen i Sverige har HE, Om du kommer dit, ren, inte luktar illa, svett, beter dig ordentligt. Att du inte ger bud på 100-200 kr för HE utan är beredd att pröjsa 400-500 spänn utan att gnälla och be om att få tafsa på massösen. Munnen använder de flesta bara till att äta med, inget annat. Jag har aldrig problem med detta då jag går till massage. Lycka till!

  SvaraRadera
 20. Jag såg denna artikel. Är det Araber och andra utlänningar som är värst ?
  http://www.expressen.se/kvp/snuskiga-forslag-irriterar-massorer/

  SvaraRadera
 21. Erfarenheten efter att ha pratat med flera massöser är att det är araber och "utomeuropeiska" män som är särklassigt värst. Många privata massöser skyltar till och med om att de inte tar emot dessa typer.

  SvaraRadera
 22. Alla dom här ställena du rekommenderar erbjuder dom HE?

  SvaraRadera
 23. vet du om de finns nå bra ställen i uppsala där man "kanske" kan få en he

  SvaraRadera
 24. Drömmer om få massage i Kristianstad av hela min kropp. Någon som kan ge mig ett förslag.

  SvaraRadera
 25. Finns ett pat ställen i malmö som erbjuder allt.. alla ställen som har b2b massage i malmö erbjuder mer, sen finns det en del ställen till som utan b2b på menyn som är mycket bra och snygga unga kvinnor som jobbar. Ett trick är att klä av sig naken när man ska få massage så brukar dom oftast fråga om de ska göra något mer, jag säger alltid nej men har fått många blickar på min kuk när jag legat på rygg. Prova så får ni se.

  SvaraRadera